Jalaluddin Rumi
Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.
.
Blog - ožujak 2010
subota, ožujak 13, 2010
Ostali smo i bez našega mazonje.

Danas smo uspavali Homerinja, bio je jako jako loše. Nije jeo već treći dan, okeco mu je krvarilo, boljelo ga je, jedva je hodao od iscrpljenosti. Ništa nije pomoglo to kaj sam ga zadnja dva tjedna vodila na infuzije i kaj je dobivao lijekove protiv bolova. Inače, pred dva tjedna smo bili na veterinarskome faksu baš zbog tog lijevog okeca...pa smo rutinskim pretragama i na EKG-u vidjeli da Homi ima tumor jetre i metastaze na plućima, te da mu je to deformirano okeco s kojim ima problem već skoro dvije godine ustvari isto metastaza. Srce mi je skoro puklo kad sam to čula.
Sve mi je bilo jasno, zašto često kašljuca, zašto izgleda kao kost i koža...pojelo ga je. Nisam ga nikako mogla uhraniti koliko god sam se trudila.
Osamnaest godina mi je bio prijatelj, veselio mi se svaki put kad bih došla kući...moj hrabri, u šali sam ga zvala zec. Pod stare dane od svojeglavog bucka se pretvorio u pahuljastu mazicu koji je cijelo vrijeme tražio pažnju i ljubav, dodir. Imao je svoj poseban štos- kad bih ja ili mama legle u krevet, došao bi k nama i legnuo bi se nekome na prsa, te stavio šapice na bradu i lice, i tako počeo presti. Nedostajat će mi taj njegov izraz ljubavi i dodir mekih šapica na licu. I mekano krzneko će mi nedostajati, i njegov miris...i mijauuu za pozdrav svako jutro u 6.35.

Hvala ti, mačore, za svaki dodir mokrog nosića, za predenje na uho, hvala ti Homerinjo za svu ljubav i nježnost kojom si nas obasipao tijekom godina! Sad te ljubavi više ništa ne boli...i našao si se s milom Perlicom tamo u mačjem raju. Falit ćeš nam puno puno...volim te, pizdek moj.

Pa-pa ljubavi!


ludabluna @ 19:53 |Komentiraj | Komentari: 30 | Prikaži komentare
nedjelja, ožujak 7, 2010
ludabluna @ 08:45 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
četvrtak, ožujak 4, 2010
Zagrljaj
Sigurnost
Toplina
Mir
Radost

Pouzdanje da će sve biti dobro
I jest

Nježnost
Poput cvijeta pamuka meko
Prisnost
Naš svijet udvoje

Sreća

Hvala ti, mili! Volim te puno!
Sretna ti godišnjica!

ludabluna @ 11:15 |Komentiraj | Komentari: 14 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.